ارزیابی حسی گوشت و فرآورده‌های گوشتی

توسط محمد فرخنده اقبال دسته بندی نشده
لیست علاقه‌مندی‌ها اشتراک گذاری
اشتراک گذاری محصول
لینک صفحه
در رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

درباره دوره

تاریخ: جمعه 23 اردی‌بهشت‌ماه 1401
ساعت: 10 الی 16
همراه با اعطاء گواهی حضور
دارای 5 امتیاز بازآموزی

چه چیزی یاد خواهید گرفت؟

  • • تعریف ارزیابی حسی
  • • آشنایی با حواس انسان
  • • اهمیت و اهداف ارزیابی حسی
  • • انواع گروه‌های ارزیابی حسی
  • • خصوصیات محل ارزیابی حسی
  • • پرسش‌نامه‌های مورد استفاده
  • • ارزیابی حسی روش بررسی حساسیت چشایی
  • • انواع روش آزمون حسی
  • • نحوه انتخاب ارزیاب‌های حسی مصرف‌کننده
  • • نحوه و انواع امتیازدهی ارزیاب‌های حسی مصرف‌کننده
  • • نحوه انتخاب ارزیاب‌های حسی آموزش‌دیده
  • • تست توانایی تشخیص رنگ توسط ارزیاب‌ها با استفاده از آزمون آنلاین
  • • تست توانایی تشخیص طعم و بو توسط ارزیاب‌ها با استفاده از فرمول و نرم‌افزار SPSS
  • • نحوه ارائه نمونه به ارزیاب‌ها
  • • تأثیر نور محل آزمون و عرضه محصول بر رنگ محصول
  • • ویژگی‌های ظاهری نمونه
  • • تعداد مورد نیاز از هر نمونه در هر ارزیابی
  • • نحوه‌ی حرارت‌دادن به فرآورده‌هایی که نیاز به حرارت دارند
  • • نحوه‌ی ارزیابی تردی
  • • روش‌های متداول ارزیابی حسی فراورده‌های گوشتی در اروپا
  • • پایش عملکرد یک گروه ارزیابی حسی کمی
  • • انواع خطاهای رایج در ارزیابی حسی
  • • نحوه‌ی ارزیابی داده‌های حاصل از آزمون‌های حسی با فرمول و نرم‌افزار SPSS

محتوای دوره

ویدئو وبینار ارزیابی حسی گوشت و فرآورده‌های گوشتی

  • فیلم آموزشی
    00:00

رتبه بندی و نظرات دانشجویان

هنوز بررسی نشده است
هنوز بررسی نشده است