اصول بهداشت شیر و فرآورده‌ها

توسط محمد فرخنده اقبال دسته بندی نشده
لیست علاقه‌مندی‌ها اشتراک گذاری
اشتراک گذاری محصول
لینک صفحه
در رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

درباره دوره

تاریخ: سه‌شنبه 12 اسفندماه 1400
ساعت: 10 الی 16
همراه با اعطاء گواهی حضور
دارای 5 امتیاز بازآموزی

چه چیزی یاد خواهید گرفت؟

  • 1. تعاریف و ارزش غذایی شیر
  • 2. شیر خام (شیر تازه)
  • 3. ترکیبات شیر
  • 4. میکروب‌شناسی شیر
  • 5. تیمار (سالم‌سازی) گرمایی شیر
  • 6. فرآورده‌های شیر: ماست، پنیر، خامه، فرآورده‌های تغلیظ یا خشک‌شده
  • 7. باقی‌مانده‌های دارویی و شیمیایی در شیر
  • 8. شیر و بهداشت عمومی

محتوای دوره

ویدئو وبینار اصول بهداشت شیر و فرآورده‌ها

  • فیلم آموزشی (1)
    04:35:49
  • فیلم آموزشی(2)
    04:35:49

رتبه بندی و نظرات دانشجویان

هنوز بررسی نشده است
هنوز بررسی نشده است